Friday, May 18, 2012

Di antara kemeriahan dan keunikan majlis perkahwinan di Melaka

Di antara suasana kemeriahan dan keunikan majlis perkahwinan di Melaka

Saya bukan lah anak jati Melaka, saya ni orang perak piauu… Tapi bila mengikut suami dan team photographer kami EventShutter bertugas mengambil gambar majlis perkahwinan di sekitar melaka.. wow!! Tak sangka kat Melaka ni ada adegan tambahan..  siram air, main main arang dan pelbagai aksi lagi selepas majlis berlangsung..  Bagi saya ini adalah antara kenangan yang indah yang perlu dimemorikan.. Lets check it out antara memori unik dan meriah tersebut..
Gambar-gambar ini dirakamkan sempena majlis perkahwinan Saiful & Lisa, di Tanjung Kling, Melaka…


Jamil & Lisa
Mesti ada sesuatu yang mencuit hati pengantin dan pengapit ni..
Web album khas buat Jamil & Lisa dari  http://eventshutter.net/   
http://jamillisa.blogspot.com/ yang direka dan dibangunkan oleh EventShutter Photography khas buat pengantin.. 

Simbah air at the end of the majlis

Lisa & Jamil - acara bebas baling chocolate & goodies pada tetamu

Antara aksi ahli keluarga , there must be something too..

Kanak kanak yang paling syok time ni... berebut chocolate & goodies

Nampaknya bukan sahaja kanak kanak yg take part, dewasa pun samaaaaaa

huhu.. last skali, kena baling kat sawah plak...

See!! how much they enjoyed it!! Eventshutter Photography berjaya merakamkan nya...

Di antara sanak saudara yangmenjaya kan majlis dari awal hingga akhir 

Suasana santai keluarga

We love being captured by Eventshutter Photography yeaaayyyyyyy
Kegembiraan terpancar di wajah ayah pengantin..

Kami di EventShutter  Photography sentiasa ‘alert’ sepanjang majlis berlangsung.. Untuk merakamkan detik2 indah, manis, romantik, detik2 gembira, kekeluargaan, yg unik dan menarik yang akan dijadikan kenangan abadi….